Ons Verhaal

“In ons gezin zijn we allemaal echte 'foodies'. Tijdens het ontbijt is het eerste onderwerp waar we over praten ‘wat zullen we vanavond eten?’. Want wij houden van eerlijk, smaakvol en puur eten. Toen onze dochter Lisa in 2010 te horen kreeg dat ze coeliakie had en geen gluten meer mocht eten, ben ik op zoek gegaan naar lekkere, gezonde glutenvrije producten. Helaas voldeed het toenmalige glutenvrije assortiment in Nederland niet aan onze verwachting . Voldoende aanleiding voor mij om zelf lekkere en gezonde glutenvrije producten te gaan ontwikkelen” aldus eigenaresse en oprichtster Edith Goossens.

En zo kwam Edith in deze wereld van glutenvrije producten terecht. Eerst ontwikkelde zij met hulp van een voedingsdeskundige en een biologische bakker een bescheiden meellijn onder de naam Lisa’s Choice. Deze meellijn bestond uit 9 verschillende meelmixen. De reacties waren enorm positief en de vraag naar andere glutenvrije producten nam toe.

Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 40 producten, zowel DKW als DV. Een (h)eerlijk én verantwoord assortiment voor verschillende momenten op de dag. Altijd gecertificeerd biologisch en glutenvrij, steeds vaker ook vegan en vrij van geraffineerde suikers en additieven. En daar komen steeds meer producten bij, innovatieve producten die aansluiten bij de vraag uit de markt.
Ook runt Edith Lisa’s Choice niet meer alleen, maar heeft een klein gepassioneerd team om zich heen verzameld.

Wij van Lisa's Choice houden van (h)eerlijk en gezond eten. En we houden van vernieuwen.
Nieuwe smaken, nieuwe mogelijkheden,

We love it!

ONS TEAM

Ons Verhaal

EDITH GOOSSENS

OWNER | PRODUCTDEVELOPER & SALES
Ons Verhaal

LIESBETH KOS

MANAGING PARTNER | SALES & MARKETINGOns Verhaal

QUIRINE BOELLAARD

OPERATIONS MANAGER | FINANCE & EVENTS