Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Contact

Lisa's choice - de lekkerste, biologische en

glutenvrije Melen & Mixen

Lisa is haar hele leven gek op bakken. Of het nu cupcakes, cake, taarten, pannenkoeken, poffertjes zijn, ze is er gek op. Toen ze coeliakie kreeg was dat erg lastig, want er waren geen lekkere meelmixen verkrijgbaar. Er zat niets anders op dan zelf recepturen ontwikkelingen die biologisch en 100% glutenvrij zijn.  Het resultaat mag er wezen. We hebben een verrukkelijk assortiment samengesteld van heerlijke en eerlijke melen en meelmixen, bereid volgens ons eigen geheime receptuur coeliakie proof dus glutenvrij en 100% biologisch, onder de naam Lisa’s choice. Zo hebben we twee fantastische broodmixen voor het waarmee je het lekkerste brood bakt zonder gluten, zowel een bruinbroodmix op basis van haver en een witbroodmix. Beide om heerlijk glutenvrij brood te bakken. Er is voor iedereen met glutenallergie wat wils. Naast de twee broodmixen hebben we namelijk ook een basis bloem, poffertjes-, pannenkoeken-, cake- en cupcakemix samengesteld,

De receptuur is uitgebreid getest en gecertificeerd door de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Alle mixen zijn daarnaast verfijnd door onze eigen lekkerbek Lisa en natuurlijk allemaal geschikt voor een glutenvrij dieet zonder een concessie te hoeven doen op smaak. Zelf mensen die geen coeliakie hebben likken er de vingers bij af.

In onze rubriek recepten kan je allerlei heerlijke glutenvrije bereidingen terugvinden gemaakt met de meelmixen van Lisa’s choice, eet smakelijk!

Edith Goossens
Founder & Managing Director
Glutenfreewebshop.com
(onderdeel van Glutenfree Business Development)

E: info@glutenfreewebshop.com
M: + 31 (0) 6 - 2180 20 21

Bedrijfsgegevens
(onderdeel van Glutenfree Business Development)

A: La Travee 12, 2103 VW HEEMSTEDE
KvK: 58.37.13.70
BTW: NL 11 77 88 405 B02
IBAN: NL61 RABO.0324.909.284