Recepten

Niets is zo leuk om lekker zelf te bakken en te kokkerellen. En dat kan heel goed glutenvrij met de melen en bakmixen van Lisa's Choice. Maar ook met andere glutenvrije producten van Lisa's Choice kan je de heerlijkste creaties maken. Denk bijvoorbeeld aan onze koekjes die je kan gebruiken als taartbodem of ons kant-en-klare glutenvrije bladerdeeg waarmee je in een handomdraai een hartige taart op tafel zet. Wij hebben onze favoriete recepten voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk allemaal gemaakt met de glutenvrije producten van Lisa’s Choice!

Voor je begint met glutenvrij bakken is het belangrijk dat je werkoppervlak en oven goed schoon zijn. Dit helpt contaminatie met gluten te voorkomen. Daarnaast is het goed om te weten dat glutenvrije melen zich soms anders gedragen in het bakproces dan glutenvolle melen en dat kan best even wennen zijn.

We wensen je veel bakplezier en heb je nog leuke nieuwe recepten die je met ons wil delen, laat het ons dan vooral weten!

Taarten en Cake

Taarten en Cake

Onze favoriete taarten en cakes. Van een bananencake tot guilty pleasures zoals onze Choco Vanilla Cheesecake.

Zoete lekkernijen

Zoete lekkernijen

Wie is er nou niet dol op zoet? En glutenvrije toetjes zijn nog niet zo makkelijk te vinden. Op deze pagina vind je de heerlijkste zoete recepten, geniet ervan!

Ontbijt

Ontbijt

Hier vind je de heerlijkste ontbijtjes! Het is niet voor niets de belangrijkste maaltijd van de dag!

Hartig

Hartig

Onze favoriete hartige recepten vind je hier. Van heerlijke spinazie en feta pizzaatjes tot een gezonde aspergetaart.

Wil je een recept met ons delen? Leuk!

Mail ons via info@lisaschoice.nl