Recepten

Ontdek het plezier van glutenvrij bakken met Lisa's Choice!

Er is niets zo bevredigend als zelf bakken en kokkerellen, en met de hoogwaardige glutenvrije meelsoorten en bakmixen van Lisa's Choice wordt dit nog leuker. Maar wist je dat je met onze andere glutenvrije producten ook de heerlijkste creaties kan maken? Denk bijvoorbeeld aan onze koekjes die kunnen dienen als taartbodem, of ons kant-en-klare glutenvrije bladerdeeg waarmee je in een handomdraai een hartige taart op tafel tovert. Om je op weg te helpen, hebben we onze favoriete recepten verzameld, stuk voor stuk bereid met de hoogwaardige glutenvrije producten van Lisa’s Choice.

Voordat je aan je glutenvrije bakavontuur begint, is het essentieel om je werkoppervlak en oven grondig schoon te maken om mogelijke kruisbesmetting van gluten te voorkomen. Houd er ook rekening mee dat glutenvrije meelsoorten zich soms anders gedragen tijdens het bakproces dan meelsoorten met gluten. Dat kan best even wennen zijn.

Ga samen met ons op een smaakvol glutenvrij bakavontuur en als je leuke nieuwe recepten hebt om te delen, laat het ons dan zeker weten. Jouw culinaire creativiteit is altijd welkom bij Lisa's Choice!

Taarten en Cake

Onze favoriete taarten en cakes. Van een bananencake tot guilty pleasures zoals onze Choco Vanilla Cheesecake.

Zoete lekkernijen

Wie is er nou niet dol op zoet? En glutenvrije toetjes zijn nog niet zo makkelijk te vinden. Op deze pagina vind je de heerlijkste zoete recepten, geniet ervan!

Ontbijt

Hier vind je de heerlijkste ontbijtjes! Het is niet voor niets de belangrijkste maaltijd van de dag!

Hartig

Onze favoriete hartige recepten vind je hier. Van heerlijke spinazie en feta pizzaatjes tot een gezonde aspergetaart.

Heb je vragen over onze producten neem dan contact met ons op

Mail ons via info@lisaschoice.nl