6x lunchinspiratie

6x lunchinspiratie. Met het glutenvrije haverbruin brood van Lisa's Choice kan je eindeloos variëren

6x lunchinspiratie
6x lunchinspiratie
6x lunchinspiratie
6x lunchinspiratie
6x lunchinspiratie
6x lunchinspiratie

Ingrediënten

Snee haverbruinbrood met gerookte kip pesto
3 plakjes gerookte kipfilet , eetlepel pesto, veldsla, semi gedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes, eetlepel mayonaise vermengd met een theelepel pesto.

Snee haverbruinbrood met avocado ei

1/2 avocado, gekookt ei, peper en zout, beetje citroensap, tuinkers

Snee haverbruinbrood met peer geitenkaas en walnoten
1/2 peer, veldsla, grof gehakte walnoot, 3 plakjes serrano ham, eetlepel honing, kleine stukjes geitenkaas

Snee haverbruinbrood met hüttenkäse en zalm
3 eetlepels hüttenkäse, 2 plakken gerookte zalm, 3 komkommerschijfjes, tuinkers, bosuitje, peper

Snee haverbruinbrood met gegrilde groente en hummus
2 eetlepels humus naturel, rucola, gegrilde aubergine, gegrilde courgette, half gedroogde tomaatjes, pijnboompitjes evt. een beetje kiemgroente voor decoratie

Snee haverbruinbrood Caprese
1/2 eetlepel pesto, 3 plakjes mozzarella, 3 plakjes tomaat, verse basilicum, balsamico crema

Bereidingswijze

Snee haverbruinbrood met gerookte kip pesto
Laat de snee haverbruinbrood ontdooien of doe in de broodrooster. Rooster de pijnboompittjes kort in een koekenpan zonder olie of boter en zet apart. Besmeer de snee haverbruinbrrod met een eetlepel pesto, leg de veldsla er boven op, vervolgens de 3 plakjes gerookte kip, de semi gedroogde tomaatjes en de geroosterde pijnboompitjes. Maak de snee brood af met een beetje pestomayonaise.

Snee haverbruinbrood met avocado ei

Laat de snee haverbruinbrood ontdooien of doe in de broodrooster. Prak de 1/2 avocado met een vork fijn en breng op smaak met per, zout en het citroensap. Besmeer de boterham met het avocado mengsel, leg het gekookte ei erop en garneer met tuinkers.

Snee haverbruinbrood met peer geitenkaas en walnoten
Laat de snee haverbruinbrood ontdooien of doe in de broodrooster. Snij de 1/2 peer in plakjes. Leg de serranomham op de boterham, vervolgens de veldsla, de plakjes peer de geitenkaas en de walnoot. Druppel als laatste naar smaak wat honing over de belegde boterham.

Snee haverbruinbrood met hüttenkäse en zalm
Laat de snee haverbruinbrood ontdooien of doe in de broodrooster. Snij de bosui in ringetjes. Besmeer de snee brood met de hüttenkäse, strooi een beetje peper naar smaak over de hüttenkäse. Leg de zalm en komkommer op de hüttenkäse. Maak het geheel af met een beetje tuinkers en de bosui.

Snee haverbruinbrood met gegrilde groente en humus
Laat de snee haverbruinbrood ontdooien of doe in de broodrooster. Snij de aubergine en courgette in dunne plakken en grill in een grillpan. Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpan zonder olie of boter. Besmeer de snee brood met de humus, leg daar de rucola op, de gegrilde groenten en de zongedroogde tomaatjes. Bestrooi als laatste de boterham met de geroosterde pijnboompitjes en evt een beetje kiemgroente.

Snee haverbruinbrood caprese
Laat de snee haverbruinbrood ontdooien of doe in de broodrooster. Besmeer de snee brood licht in met wat pesto. Beleg de snee vervolgens met de plakjes mozzerella, tomaat en verse blaadjes basilicum. Giet als laatste een klein beetje balsamico crema over de boterham.


Enjoy!

Wil je een recept met ons delen? Leuk!

Mail ons via info@lisaschoice.nl