Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Over ons

Lisa's Choice

Bij ons in het gezin zijn we allemaal echte 'foodies'. Bij het ontbijt is het eerste onderwerp waar over we praten ‘wat zullen we vanavond eten?’. Want wij houden van eerlijk, smaakvol en puur eten. In 2010 bleek onze dochter, Lisa, coeliakie te hebben. Dus moest ze glutenvrij gaan eten. Dit viel niet mee voor ons. Het leek wel alsof glutenvrij gelijk stond aan ‘zonder smaak’. Nergens kon je lekkere glutenvrije producten kopen.

Naast onze dochter groeit het aantal mensen die coeliakie hebben snel en die moeten allemaal glutenvrij eten. En zeg nu zelf, eten, ook al is het glutenvrij, moet toch lekker kunnen zijn! Ook ontdekken steeds meer mensen, die geen coeliakie hebben, dat ze zich fitter voelen als ze het eten van gluten beperken. Dat zette me aan het denken. Er moesten toch ergens lekkere, eerlijke glutenvrije producten te krijgen zijn? Naar zulke producten heb ik gezocht in heel Europa en uiteindelijk besloten om ze zelf te gaan ontwikkelen. Het goede nieuws is: Ze bestaan nu echt onder de naam Lisa’s Choice! 

Lisa’s Choice heeft meer 60 verschillende producten. En we zijn continue bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. We hebben de producten samen met een ervaren bio-bakker en voedingsdeskundige ontwikkeld vanuit een aantal uitgangspunten:

Het moet echt lekker smaken, het moet gecertificeerd biologisch zijn, zonder additieven en E-nummers, met geen of zo min mogelijk suiker. En last but not least natuurlijk gecertificeerd Glutenvrij. Iedereen die onze producten proeft wordt fan van Lisa’s Choice.

Waar te koop
Onze producten worden verkocht via steeds meer kanalen zo zijn wij opgenomen bij groothandels zoals: Natudis, Kroon, de Kweker en Hanos maar ook steeds meer winkels gaan voor Lisa’s choice, als ze de producten proeven zijn ze fan. Er zijn vele restaurants die met onze producten werken. Hou de locaties pagina in de gaten voor verkooppunten staat jou favo plek er nog niet bij? Ook online hebben we diverse resellers.

Diepvries assortiment
Inmiddels zijn er wel wat meer producten ontwikkeld met onze Biologische Bakker, we hebben een diepvries assortiment van meer dan 25 producten waar je blij van wordt met de lekkerste bagels, stokbroodjes, pizza bodems. Maar ook het gebak waarbij 30% MINDER suiker is aan toegevoegd is een echte traktatie Harde wener gemaakt van o.a. lekkere biologische roomboter en gevuld met een aardbeienmousse. Of wat dacht je van een advocaat vulling met slagroom?